Reviews

wat onze klanten vinden

De verschillende onderdelen van de opleiding waren mij bekend, maar zijn nu in het perspectief van stagelopen en afstuderen geplaatst. Ik heb een compleet plaatje gekregen wat het betekent om te werken met stagiairs. Dit inzicht is voor mij zeer waardevol.

Grady Stoopendaal

Gemeente Hoeksche Waard

Reviews

De opleiding heeft mij inzicht gegeven in het werven en beoordelen van stagiairs en hoe ik studenten feedback kan geven. Ik heb het gevoel dat ik echt iets heb geleerd en dat ik dit kan toepassen in de praktijk.

Felisia Kamphuis

Concordia Zorg

Het opleidingstraject heeft mij extra handvatten geboden om studenten te begeleiden. Ik zou de opleiding aanraden omdat er vanaf het begin met opdrachten wordt gewerkt. De documenten die we hebben ontvangen blijven na de opleiding als naslagwerk beschikbaar.

Imre Wijers

De Finanseurs

Wat ik meeneem naar de toekomst? Nieuwe inzichten over het begeleiden van stagiairs binnen organisaties en de diverse tips en aandachtspunten bij de taken van de bedrijfsbegeleider. 

 

EIFFEL

Voor mijn organisatie ben ik heel blij met de certificering van het opleidingstraject. Voor mijzelf: de STARR-methode die we geoefend hebben. Bij de werving van stagiairs kan ik deze methodiek goed toepassen.

Anoniem

Daniëlle Ouwerkerk - Kasteel Metaal

Specifiek ben ik blij met de handvatten die ik heb gekregen om het stagebeleid bij mijn organisatie verder uit te werken. Daardoor kan ik straks een stagiair goed begeleiden. 

Colin Wardenaar - ITYM

De trainer zorgde voor veel interactie en wist met uitgebreide kennis en informatie in te gaan op de verschillende vragen van de deelnemers. Het opleidingstraject heeft absoluut mijn kennis over het begeleiden van stagiairs verbreed. 

Veerle Wijers - De Finanseurs

Ik heb meer inzicht gekregen in wat er van mij als stagebegeleider wordt verwacht. Ook kan ik nu mijn weg vinden in de eisen die de verschillende scholen aan de stages stellen. Mooie tips voor het aantrekkelijker schrijven van een stagevacature.

Anoniem

Het was heel zinvol om samen met anderen te leren. Voor mij persoonlijk is het een bewustwordingsproces: hoe doe je het nu als praktijkbegeleider en wat kun je nog verbeteren. De training is concreet en praktisch ingericht en daardoor goed toepasbaar in de eigen praktijk. 

Bep Peterse - Ronnico

De opleiding heeft mij inzicht gegeven in wat het betekent om een stagiair aan te nemen. Ik was heel blij met de waardevolle tips en informatie over het opstellen van een aansprekende stagevacature. 

Anoniem

Ik heb inzicht gekregen in de rol die de bedrijfsbegeleider heeft bij het begeleiden van stagiairs. Mooie handvatten voor het beoordelen van een presentatie. De praktijk moet het straks uitwijzen, maar de basis is gelegd.

Richard Meinders - SVC Groep

De opleiding heeft mij inzicht gegeven in de doelstellingen van de verschillende hbo- en wo-scholen. Verder was ik blij met de interactie tussen de deelnemers. Ik raad de opleiding bij anderen aan vanwege de toepasbare kennis en vaardigheden.

Day One MPM

De verschillende inzichten en leerdoelen van de andere deelnemers vond ik interessant en leerzaam. Ik gun hen om met deze inzichten als gecertificeerd bedrijfsbegeleider in de praktijk aan de slag te gaan. 

Gemeente Almere

Het opleidingstraject vond plaats binnen een fijne en ongedwongen setting. Ik heb een kijkje in de keuken kunnen nemen bij andere branches. Een hele goede opleiding waarbij ik veel nieuwe ideeën heb opgedaan!

Halima el Bachiri - Callazorg

De 2-daagse opleiding is goed verlopen. De begeleiding was echt fantastisch. Alle taken van de bedrijfsbegeleider zijn heel duidelijk en uitgebreid aan bod gekomen waardoor ik veel nieuwe kennis heb opgedaan.

Anoniem

De 2-daagse opleiding bedrijfsbegeleider heeft mij diverse praktische tools geboden die ik kan inzetten bij het werven, begeleiden en evalueren van studenten. Een eye-opener: inzicht in de verschillende leerstijlen.

Mark Dalm - Gemeente Hoeksche Waard

De training was afwisselend waardoor ik op een goede en actieve manier de informatie tot mij kon nemen. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik een student zo goed mogelijk tijdens de stageperiode kan ondersteunen.

Wil je meer informatie?

Neem vandaag nog contact op!

Contact 

Telefoon: +31 6 22 59 22 02
E-mail: info@praktiz.nl